Președintele Consiliului Județean Vrancea și al organizației județene a PSD, Marian Oprișan, a fost surprins în weekend de un focșănean la volanul noului său autoturism Ford Shelby, ultimul model, care valorează, cu dotări minime, 118 000 de euro. Oprișan a susținut, la Realitatea TV, că și-a luat această "mașină senzațională" din banii mamei sale.

Marian OprisanFoto: Agerpres

Întrebat de unde a avut bani pentru această achiziție, Marian Oprișan a răspuns că banii au fost virați din contul mamei sale - "un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție".

"Este o mașină senzațională și o mașină foarte bună, care îți dă mari satisfacții atât onroad, pe astfalt, cât și offroad, pe teren accidentat și eu sunt pasionat de această chestiune. Banii au fost virați din contul mamei mele, un cont care se află de multă vreme sub controlul procurorilor anticorupție", a declarat Marian Oprișan, la Realitatea TV.

Șeful PSD Vrancea a spus că își poate permite o asemenea mașină "după o viață de muncă" a sa și a familiei sale. Despre casa în care locuiește, Oprișan a spus că este alcătuită dintr-un apartament cu trei dormitoare și un altul cu două dormitoare, al mamei sale.