După aproape 30 de ani, în dosarul Revoluției au mai rămas doar trei inculpați - Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus

de MH     HotNews.ro
Luni, 8 aprilie 2019, 12:11 Actualitate | Esenţial


Ion Iliescu, la Parchetul General (arhiva)
Foto: Agerpres
În dosarul Revoluției, trimis instanței după aproape 30 de ani, timp în care a fost închis și redeschis de mai multe ori, au fost trimiși în judecată pentru infracţiuni contra umanităţii doar trei inculpați - fostul președinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu și fostul șef al Aviației Militare Iosif Rus.

Potrivit Ministerului Public, prin rechizitoriul Secţiei Parchetelor Militare din 5 aprilie 2019, în dosarul penal intitulat generic "Revoluţia Română din decembrie 1989”, au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni contra umanităţii inculpaţii:

 • Ion Iliescu - fost preşedinte al României,
 • Gelu Voican Voiculescu - fost viceprim-ministru al Guvernului României,
 • Generalul (rtr.) Iosif Rus - fost şef al Aviaţiei Militare
Petru întocmirea rechizitoriului Secției Parchetelor Militare au fost administrate, în principal, probe obţinute după 13 iunie 2016, dată la care judecătorul de cameră preliminară de la instanța supremă a confirmat redeschiderea urmăririi penale. Procurorii militari au obținut probe noi, iar în urma declasificării au fost obținute documente esențiale.

Acuzațiile procurorilor:
 • În urma cercetărilor s-a constatat că începând cu 22 decembrie 1989, ora 16.00, întreaga forţă militară a României, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne – Departamentul Securităţii Statului, precum și Gărzile Patriotice s-au pus la dispoziţia Consiliului Frontului Salvării Naţionale şi conducerii acestuia. Din acelaşi moment, grupul de decizie politico-militară al C.F.S.N. - format din Ion Iliescu, Silviu Brucan, general locotenent Victor Atanasie Stănculescu, general maior(r) Nicolae Militaru (reactivat ulterior, înaintat în grad militar și numit ministru al apărării) și Gelu Voican Voiculescu - a luat deciziile importante cu caracter politic şi militar, urmărind accederea la puterea politică a unui grup preconstituit și legitimarea politică în fața poporului român.
 • Ancheta a relevat că pentru atingerea acestor scopuri, începând cu seara zilei de 22 decembrie 1989 ar fi fost lansată o amplă şi complexă activitate de inducere în eroare (diversiuni şi dezinformări), coordonată de unii componenţi ai Consiliului Militar Superior (structură aflată în subordinea C.F.S.N.), acceptată şi asumată de factorii decizionali ai C.F.S.N. Din Consiliul Militar Superior au făcut parte general locotenent Atanasie Victor Stănculescu, general de armată Nicolae Militaru şi şefi de direcţii militare.
 • Pentru a evita tragerea la răspundere penală ca urmare a represiunii existente până la 22 decembrie 1989, vârfurile decizionale ale Ministerului Apărării (persoanele care au îndeplinit funcţia de ministru al apărării, şefii direcţiilor militare şi şeful aviaţiei militare) ar fi declanşat şi coordonat inducerea în eroare, în virtutea unei înţelegeri cu noua forţă politică a ţării. Acest veritabil pact ar fi fost benefic ambelor părţi, pentru factorii de decizie ai M.Ap.N. a însemnat impunitatea dorită, iar pentru factorii de decizie ai C.F.S.N. a însemnat garantarea preluării puterii politice, menţinerea la putere, dar şi legitimarea în faţa poporului român.
 • Cercetările au vizat faptul că prin instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului ar fi fost create numeroase situaţii de foc fratricid, trageri haotice, ordine militare contradictorii etc.
 • Psihoza teroristă ar fi fost indusă cu intenţie prin diversiuni şi dezinformări şi a provocat, după 22 decembrie 1989, un număr de 862 de decese, 2150 răniri, lipsirea gravă de libertate a sute de persoane, vătămări psihice. Aceste consecinţe tragice au fost mult mai grave decât cele ale represiunii exercitate în intervalul 17-22.12.1989 (orele 12:00).
 • Totodată, ancheta a stabilit că aceste diversiuni şi dezinformări ar fi creat condiţiile condamnării şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat.
 • Probatoriul arată că inculpaţii Ion Iliescu şi Gelu Voican Voiculescu ar fi dezinformat în mod direct prin apariţiile televizate şi emiterea de comunicate de presă (contribuind astfel la instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului), ar fi participat la dezinformarea şi diversiunea exercitate pentru executarea cuplului Ceauşescu şi ar fi acceptat şi asumat politic acte diversioniste comise de unele cadre cu funcţii de conducere din M.Ap.N., fără a interveni pentru stoparea lor.

 • Totodată, inculpatul Iosif Rus, în calitate de comandant al Aviaţiei Militare, ar fi intervenit în noaptea de 22/23.12.1989, fără drept şi în deplină cunoştinţă de cauză, asupra planului de apărare a Aeroportului Internaţional Otopeni şi ar fi contribuit astfel la moartea a 48 de persoane (40 de militari şi 8 civili), precum şi la rănirea gravă a altor 15 persoane. La 23.12.1989 a emis ordinul diversionist de schimbare a cocardelor tricolore ale elicopterelor aparţinând Regimentului 61 Boteni, fapt ce ar fi dus la deschiderea focului fratricid, implicit la rănirea unor persoane. A emis şi alte ordine militare, conduite care în afara rezultatelor concrete enunţate ar fi contribuit la agravarea psihozei teroriste.
 • Urmarea imediată a acestor conduite a fost complexă, a presupus producerea unor rezultate multiple asupra unui număr mare de persoane şi ar fi generat o stare de pericol pentru existenţa unei părţi însemnate a populaţiei civile de pe întregul teritoriu al României.
A fost dispusă clasarea cauzei:
 • cu privire la săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii de către Ceauşescu Nicolae - fost preşedinte al României, pentru conduitele constatate în intervalul 16.12.1989 – 22.12.1989 (orele 12:06), întrucât există autoritate de lucru judecat, cauză de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale,
 • cu privire la săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii de către Vlad Iulian - fost şef al Departamentului Securităţii Statului şi Postelnicu Tudor – fost ministru de interne, pentru conduitele constatate în intervalul 16.12.1989- 22.12.1989, întrucât există autoritate de lucru judecat, cauză de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale,
 • cu privire la săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii de către Milea Vasile – fost ministru al apărării, pentru conduitele constatate în intervalul 17.12.1989-22.12.1989, întrucât a survenit decesul acestuia, cauză de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale,
 • cu privire la săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii de către Militaru Nicolae – fost ministru al apărării, Stănculescu Atanasie Victor – fost ministru al apărării şi Dumitrescu (Cico) Emil – fost membru al C.F.S.N. şi ministru, pentru conduitele constatate în intervalul 22.12.1989-31.12.1989, întrucât a survenit decesul acestora, cauză de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale,
 • cu privire la săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii de către Eftimescu Nicolae – fost şef al Direcţiei Operaţii din Marele Stat Major al Armatei şi Hortopan Ion - fost comandant al Comandamentului Infanterie şi Tancuri (C.I.T.), pentru conduitele constatate în intervalul 22.12.1989-31.12.1989, întrucât a survenit decesul acestora, cauză de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale,
 • cu privire la săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii de către Brucan Silviu – fost factor decizional al C.F.S.N., pentru conduitele acestuia, constatate în intervalul 22.12.1989-31.12.1989, întrucât a survenit decesul acestuia, cauză de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale,
 • cu privire la conduitele numiţilor Mocanu Mircea – fost comandant al Comandamentului Apărării Antiaeriene a Teritoriului (C.A.A.T.) şi Dinu Ştefan - fost şef al Direcţiei Informaţii din Marele Stat Major (D.I.A.), întrucât nu există probe concludente în sarcina acestora cu privire la existenţa infracţiunilor contra umanităţii
 • cu privire la conduitele numiţilor Roman Petre – fost prim-ministru al Guvernului României, Brateş Teodor – fost redactor şef în cadrul T.V.R. şi Toma Ioan – fost ministru al tineretului, deoarece în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că nu există în sarcina acestora probe concludente cu privire la săvârşirea infracțiunilor contra umanităţii
 • cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor calificat de către Igreţ Viorel – fost prim secretar al Comitetului Judeţean de Partid Mureş, având în vedere că în sarcina acestuia nu există probe concludente pentru săvârşirea acestei infracţiuni sau a altei infracţiuni prevăzută de legea penală.
Rechizitoriul întocmit de Secția Parchetelor Militare (12 volume – 3280 de file) urmează să fie înaintat luni Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, instanţă competentă să judece cauza în fond, însoţit de trei copii certificate şi de dosarul cauzei (3.330 de volume, dintre care 2030 de volume au fost administrate după data de 13 iunie 2016).
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

9411 vizualizari

 • -25 (35 voturi)    
  revoluția română (Luni, 8 aprilie 2019, 12:25)

  Mazeta [utilizator]

  Revoluția română a fost o revoluție colorată.
  • +14 (24 voturi)    
   in nuante (Luni, 8 aprilie 2019, 12:46)

   zicsieu [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   de rosu si sange.
   • +1 (3 voturi)    
    Au mai ramas toti urmasii Diviziei T Vladimirescu (Luni, 8 aprilie 2019, 19:01)

    FMM Dragnea [utilizator] i-a raspuns lui zicsieu

    In frunte cu Liviu Dragnea.
  • +6 (12 voturi)    
   culori (Luni, 8 aprilie 2019, 13:33)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Esti "colorat" la bibilica?
  • +8 (12 voturi)    
   categoric (Luni, 8 aprilie 2019, 14:45)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   au murit o gramada de oameni nevinoavati, ca sa faca loc lichelelor ca tine!
  • +6 (10 voturi)    
   știm, (Luni, 8 aprilie 2019, 14:57)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   că doar a fost mâna voastră, a rușilor.
   Mai ții minte când ți-a dat telefon iliescu ”ca să vă zic cine suntem și ce vrem”?
   • -5 (15 voturi)    
    daaa (Luni, 8 aprilie 2019, 15:15)

    Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    Ciudat... "rusii" tai au facut ca in 30 ani cam 80% din economie+resurse sa fie azi la multinationalele VEST. Cvasi-moca.
    • +3 (5 voturi)    
     Pai ce a fost la rusi a fost facut praf (Luni, 8 aprilie 2019, 18:29)

     Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

     Do your homework, laminoarele au fost facute praf de rusi....si altele.
    • +3 (3 voturi)    
     să susții (Luni, 8 aprilie 2019, 19:39)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

     asemenea prostie este echivalent fie cu orbul găinii fie cu banul pus de ochii tăi de onor toți vânzătorii României, asta după ce se urla din toți bojocii ”nu ne vindem țara”, ca urmare au dat-o pe ciuburi grase. Poți să începi să contorizezi începând cu toți cei 365 de membri ai CNFSN, ultimul pe lista acestui consiliu fiind zâmbărețul național, kgb-istul ion iliescu, iar printre principalii beneficiari fiind toate partidele (cu oameni proveniți din același unic pcr) care s-au perindat în Parlament și la guvernare.
     Amesteci intenționat în troaca asta și tema multinaționalelor, că așa ți s-a trasat la învățământul de partid susținut de hamsterul vostru cariat.
 • -10 (22 voturi)    
  ce atata graba? (Luni, 8 aprilie 2019, 12:31)

  Nevermind [utilizator]

  Mai stati un pic si puteti adauga si la cei trei: "întrucât a survenit decesul acestora, cauză de împiedicare a punerii în mişcare a acţiunii penale,"

  Mda... "justitia" in dependenta.
  • +6 (10 voturi)    
   tovarase (Luni, 8 aprilie 2019, 14:45)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   astia au condus tara multa vreme dupa revolutie... si oarecu inca o conduc...
   cine crezi ca le putea face dosar atunci?!
   e vorba nu de justitie, ci de coruptia generalizata care este inca in tara si care o sa se perpetueze prin psd si mafiotii lor!
   • -1 (7 voturi)    
    incearca sa gandesti (Luni, 8 aprilie 2019, 16:26)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    La putere au fost TOTI:
    fsn
    cdr - constantinescu
    psd - iliescu (trecut doar statistic, ca doar nu era prost sa miste ceva)
    pnl
    mult prea justitiarul base + pdl
    ciolos - iohannis


    Ce dracului va cramponati de psd in domeniul justitiei. Cat de putina tinere de minte si cati putini neuroni, si aia orbiti, sa aiba o natie, cat sa nu vada ca NU AM AVUT si NU AVEM justitie INDIFERENT de cine e la putere. Exceptand pensii speciale si procese trantite (vezi si procesul trantit dupa 10 ani, cu cersetorii, judecat sub: base/pdl, usl, ciolos, psd)
   • +2 (2 voturi)    
    dosarul revolutiei se inchisese (Luni, 8 aprilie 2019, 17:05)

    bancher [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    de mult timp....dar a fost redeschis la cererea expresa a UE si a raportului MCV pe justitie. Daca era dupa ai nostri, nu se facea nimic pe motiv ca nu exista fapta.
  • +6 (10 voturi)    
   noooo (Luni, 8 aprilie 2019, 15:01)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

   Până și Dumnezeu i-a dat telefon lui Scaraoșchi și l-a rugat să-i mai lase un pic pe ăștia 3, pe pământ, ca să apuce măcar să li se citească sentița. Că pe urmă, are o eternitate la dispoziție să se hârjonească cu ei.
   • +2 (2 voturi)    
    macar de-ar fi asa (Luni, 8 aprilie 2019, 16:26)

    Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    Cat sa prinda fie si 1 zi de parnaie
   • +1 (1 vot)    
    n-ai sa vezi (Luni, 8 aprilie 2019, 17:22)

    jescu [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    Justitia romana a facut in 30 de ani dosarul si mai dureaza 30 de ani sa-l judece. Atata poate sau atata se vrea sa poata. A se vedea dosarul lui Dragnea,... ceva simplu,martorii si unii acuzati au recunoscut, dar dureaza de ani de zile sa se termine procesul. Gradul de complexitate al procesului revolutiei e de 1000 de ori mai mare ca al lui Dragnea. Sigur o sa fie un viciu de procedura pe la infatisarea 99 si o sa se rejudece procesul :)

    Dar sincer, doar de 3 acuzati la dosarul revolutiei ? :) ...pare o gluma, eventual ceva de platit lui Iliescu... Nu pare ceva serios.
 • +11 (19 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 8 aprilie 2019, 12:34)

  [anonim]

 • +1 (13 voturi)    
  Ce prostie! (Luni, 8 aprilie 2019, 13:06)

  Sunt_nimic! [utilizator]

  Ion ilici si-a scos inca din 2004 certificat medical ce atesta ca "nu suporta detentia", astfel incat este lipsita de sens trimiterea dumnealui in judecata ...
  • +4 (6 voturi)    
   nu mai conteaza (Luni, 8 aprilie 2019, 14:03)

   dizzyme [utilizator] i-a raspuns lui Sunt_nimic!

   pana la urma cred ca e vb de principu...
   chiar daca nu este incarecerat .. macar cei care au suferit din cauza actiunilor lui Ililescu and co isi vor avea liniste ca dupa 30 de s`a facut sau se face dreptate
  • +5 (7 voturi)    
   deci (Luni, 8 aprilie 2019, 14:43)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Sunt_nimic!

   e lipsit de sens ca luema sa afle ca a fost un criminal?!
   nu cred! Dosarul asta trebuie solutionat si post-mortem ! istoria trebuie sa arate cine a fost vinovat la revolutie!
   • 0 (0 voturi)    
    da si da! (Joi, 11 aprilie 2019, 0:42)

    Sunt_nimic! [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Aveti dreptate, cei care spuneti ca MERITA judecat si condamnat, chiar daca este strict simbolic, si nu va face nici macar o ora de puscarie!

    Nu, nu este lipsit de sens ca lumea sa afle macar acum ca tovul Ilici a fost un crimninal!
  • +2 (4 voturi)    
   ?????? (Luni, 8 aprilie 2019, 16:58)

   ber [utilizator] i-a raspuns lui Sunt_nimic!

   Maresalul Petain cum a putut sta la 90 ani in inchisoare? Si fusese erou national!
  • +1 (3 voturi)    
   o fi, (Luni, 8 aprilie 2019, 17:06)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui Sunt_nimic!

   dar important este sa fie adus in fata legii, eventual ras in cap si in zeghe, cum au fost judecati comunistii din primul esantion al PCR in anul 1990
   • 0 (0 voturi)    
    da, da, da! (Joi, 11 aprilie 2019, 0:44)

    Sunt_nimic! [utilizator] i-a raspuns lui bancher

    Esti al treilea care argumenteza corect ca ESTE important sa fie adus in fata legii, chiar daca nu poate fi condamnat cu executare!

    Am spus o prostie cu "este lipsita de sens trimiterea in judecata", dar vroiam sa subliniez ca NU VA FACE NICI O ORA PUSCARIE!
 • -2 (14 voturi)    
  La vremuri noi (Luni, 8 aprilie 2019, 13:37)

  vodatepes [utilizator]

  La vremuri noi tot noi. In sfirsit dosarul revolutiei va ajunge in instanta. Oricum e tarziu si e rau ca toti astia care ne spun despre democratie si justitie au avut de a face cu vechiul sistem. Iliescu, Petre Roman, Lazar, Ciolos......... toti au avut de a face cu vechiul sistem ( adica au beneficiat de pe urma sistemului comunisto securist)
  In rest e bine si e democratie .
  • +1 (5 voturi)    
   tu esti adevarat.ro (Luni, 8 aprilie 2019, 15:06)

   .Cris.Tian [utilizator] i-a raspuns lui vodatepes

   ciolos? tocmai pe el l-ai gasit vinovat?

   ps: avea 20 de ani la revolutie.
 • +11 (15 voturi)    
  Toti cei din "balconul in care nu se tragea" (Luni, 8 aprilie 2019, 13:52)

  D-or [utilizator]

  au fost complici si ar trebui sa primeasca aceeasi pedeapsa.

  Chemau oamenii la moarte - si ii priveau murind - in timp ce balconul lor era cel mai sigur loc de pe pamint, fara nicio urma de gloante.

  Televiziunea franceza a transmis in zilele revolutiei o inregistrare facuta inainte de 22 decembrie 1989 cu o intilnire a unui grup de vreo 20 de oameni, intre care si Iliescu si Petre Roman. Care se jurau apoi ca nu s-au cunoscut decit pe tancuri.
  • -1 (5 voturi)    
   Unde e filmul ? (Luni, 8 aprilie 2019, 14:45)

   Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui D-or

   -
   • +1 (3 voturi)    
    In arhiva TVR pt zilele 22-30 dec, noaptea (Luni, 8 aprilie 2019, 15:51)

    D-or [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

    Filmul a fost difuzat pe TVR - probabil nu stiau ce contine - intr-una din noptile de dupa 22 dec.
    Pusi in fata filmarilor (era fimata de sus o camera de la parterul Parlamentului in care se adunau viitorii revolutionari cu o seara sau doua inainte de 22) care dovedeau ca revolutionarii se cunosteau, acestia au replicat ca francezii (TV5 ?) "au facut un gest ne-elegant".
    • +2 (4 voturi)    
     Parlament ? (Luni, 8 aprilie 2019, 16:59)

     Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui D-or

     Nu exista nici un ,,Parlament" inainte de 22 decembrie 1989.
     Era numai ,,Marea Adunare Nationala" de la Sala Palatului
     si care se intrunea foarte rar. Ultima data la Congresul al 14- lea al PCR cu 3 luni inainte.
     • -1 (1 vot)    
      Am aratat cladirea, numele se schimba (Marţi, 9 aprilie 2019, 12:41)

      D-or [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

      .
 • -4 (8 voturi)    
  sigur nu e dosarul complet (Luni, 8 aprilie 2019, 13:53)

  jescu [utilizator]

  O mare parte din conducerea securitatii trebuia sa fie parte din acest dosar. Au comandat multe crime. Unii securiti au tinut partea KGB-ului, aia trebuiau judecati pentru tradare. O mare parte din conducerea "militiei" trebuia sa fie la fel, partea a dosarului, tot la fel, multe crime.

  Crimele de la Timisoara din primele zile ale revolutiei n-au fost comandata de nici unul din cei trei (n-aveau nici o functie in momentul ala).

  Pare mai mult o politza politica pentru Iliescu. Defapt ei au facut revolutia(eventual au deturnat-o). La revolutie sunt victime de obicei.
  • -2 (4 voturi)    
   Gresit. (Luni, 8 aprilie 2019, 14:50)

   Rahan5 [utilizator] i-a raspuns lui jescu

   In Instanta se trimit numai Dovezi pentru care se pot face condamnari.
   Pentru: ,,banuieli", ,,fapte insuficient dovedite" , etc. nu e cazul sa mearga in acest Dosar.
   • -1 (5 voturi)    
    Adica (Luni, 8 aprilie 2019, 15:41)

    savatuf [utilizator] i-a raspuns lui Rahan5

    morti din cimitire nu sunt dovezi ?. Cine a tras in noi 21-22 ...ma apuca o scarba imensa. Dosarul asta trebuia sa spuna intai adevarul despre lovitura de stat si dupa sa-i găsească pe cei cu crime.. chiar si post mortem. Dupa 30 de ani jegurile astea cred ca lumea a uitat ... taica lazar din postura de reprezentat cu legitimatie a ciumei rosii s-a facut inca odata util.....o farsa ieftina ....PLANG MORTII IN CIMITIRE FRATILOR si ma refer in primul rand la morti de la Timisoara.
 • +9 (9 voturi)    
  Bravo, hai ca se poate (Luni, 8 aprilie 2019, 13:55)

  bigbrother [utilizator]

  Sper ca sa nu moara niciunul dintre cei trei intre timp, chiar as vrea sa-l vad pe Iliescu incarcerat macar pentru putin timp chiar daca va iesi cu siguranta repede de acolo datorita varstei si bolilor. Sau cine stie, poate iese cu picioarele inainte...

  Sunt furios pentru ca au murit oameni acolo fara nicio vina si fara sa-i pedepeseasca cineva pe vinovati. Sa mai zicem si ca de pe urma lor au profitat mii de asa zisi revolutionari care primesc bani desi n-au facut nimic pentru tara.

  Pentru ei si pentru sute de alti morti si mii de raniti trebuie facuta dreptate.
 • +4 (4 voturi)    
  sa fim seriosi... (Luni, 8 aprilie 2019, 14:42)

  liviu_ [utilizator]

  au fost mari presiuni sa nu se afle ce s-a intamplat la revolutie... si inca sunt!
  e clar ca fosilele astea nu o sa pateaca nimic... sau aproape nimic, cum nici visinescu nu a patit, DAR important e sa vada toata lumeaa ce dobitoci au fost cand au votat fsn si acum psd!
 • -2 (4 voturi)    
  varsta (Luni, 8 aprilie 2019, 15:24)

  Toni_Romania [utilizator]

  tinand cont de unele zise pe aici... sunt f.curios cati dintre comentatorii de aici si jurnalisti aveau in dec. 89 mai mult de 12 ani.
  • 0 (2 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 8 aprilie 2019, 15:54)

   [anonim] i-a raspuns lui Toni_Romania

  • 0 (0 voturi)    
   Interesant... (Marţi, 9 aprilie 2019, 1:17)

   John_english [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   Cum a fost in primele zile lui Decembrie '89 in Iasi?

   Despre Bucuresti sau Timisoara stim destule.
 • 0 (6 voturi)    
  Ce coincidenta!!! (Luni, 8 aprilie 2019, 15:42)

  Neafiliat [utilizator]

  Augustin Lazăr eroul justiției!! Johannis merge mai departe!!. Nu va legați de Petre Roman, eroul cu tichie, ca ne mănâncă Vestul civilizat!!! Și uite asa dăm în Mos Iliescu, care e vinovat, fără îndoială, dar miza e acum lovirea PSD, nu dreptatea mult așteptată.... Bunul simț e marfa rară la politicieni. L-am votat pe Johannis, ma voi duce la vot sa încerc să-l dau jos. Ca mine sunt mulți oameni cu vederi de dreapta, dar care din cauza lipsei de patriotism a dreptei românești, vor vota cu drag stânga. Știu ca veți sări cu jignirile, dragi cititori Hotnews, dar voi vota conform conștiinței și va doresc sa faceți la fel. Până la urmă aritmetica votului e apanajul preamult slăvitei democrații. Sa ne uram succes!!
 • +5 (5 voturi)    
  De pomina (Luni, 8 aprilie 2019, 16:49)

  ber [utilizator]

  E ca in romanul lui Agatha Christie- au ramas doar trei.
 • +2 (2 voturi)    
  Au ramas doar . .. . (Luni, 8 aprilie 2019, 22:17)

  Vali Cel Batran [utilizator]

  . . . trei! Tot e ceva, ca pana se va termina procesul sunt sanse sa mai fie niciunul! Pacat de banii cheltuiti!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by