Victor Ponta spune că, după transferul deputatului PSD Sorin Marica, că Pro România are 21 de deputați, la fel ca UDMR. Fostul premier face o "propunere publică" parlamentarilor PSD: "Când aveți propuneri bune pentru România, veniți la noi și o să le votăm. Când Dragnea trebuie să fie un bun servitor al lui Viktor Orban, să nu îndrăzniți să veniți la noi".

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un mesaj postat pe Facebook, Victor Ponta spune că după transferul lui Movilă Pro România are 21 de deputați, câți are și UDMR, și se declară convins că în perioadă următoare grupul Pro România va avea mai mulți parlamentari.

El face o propunere publică pentru PSD, care "se plânge mereu că este obligat să negocieze cu UDMR pentru că nu are voturi": "Când aveți propuneri bune pentru România, veniți la noi și o să le votăm / Când Dragnea trebuie să fie un bun servitor al lui Viktor Orban, să nu îndrăzniți să veniți la noi. Actualii deputați PSD (mai ales din Ardeal) nu mai găsiți scuze neserioase pentru lașitățile și trădările lui Dragnea!".

Deputatul Petru-Sorin Marica s-a înscris marți în Pro România, susținând că ”PSD-ul de astăzi este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale”.

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale” a declarat Petru Sorin Marica.