Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a avut o reacție dură la adresa Poliției după ce soțul său, senatorul Claudiu Manda, a fost lăsat fără permis de conducere, fiind prins conducând cu 125 de kilometri la oră în localitate. Olguța Vasilescu s-a declarat deranjată că această informație a fost transmisă de Poliție pe surse, ea spunând, la România TV, că "este jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa".

HotNews.roFoto: Hotnews

Luni, polițiștii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile, după ce parlamentarul a fost prins cu 125 de kilometri la oră în localitatea Mihăilești din județul Giurgiu.

Lia Olguța Vasilescu, aflată și ea în mașină cu soțul său, spune că se grăbeau pentru că Manda trebuia să ajungă în Parlament. Ea s-a declarat deranjată că informația că soțul său a rămas fără permis a fost transmisă de Poliție pe surse, ci nu printr-un comunicat de presă.

"În comuna Mihăileşti cred că era. A condus cu viteză. La 16.00 trebuia să fie în Parlament, pentru că el era preşedinte de şedinţă şi într-adevăr ne grăbeam. M-a deranjat un lucru că s-a dat asta pe surse. Putea poliţia română să dea comunicat. Nu a protestat nimeni. Am spus doar că ne grăbim şi că îi rugăm să redacteze mai repede procesul verbal. Presupun că ne-au recunoscut dacă au dat la toată presa pe surse. E jenant pentru Poliţia Română să reacţioneze aşa. Ori dai comunicat, ori nu dai nimic. (...) Am plecat mai târziu din Craiova şi soţul meu se grăbea să ajungă la şedinţa de plen a Senatului", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați, printre care și mulți lideri social democrați. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitați.