Sute de parfumuri și haine contrafăcute, în valoare de peste 100.000 de lei, au fost descoperite de către polițiștii bucureșteni într-un autocar care efectua o cursă internațională de transport persoane către Turcia, relatează Mediafax. În urma acțiunii, 7 persoane sunt cercetate pentru contrabandă și contrafacere.

Produse contrafacuteFoto: Hotnews

În urma unui control în trafic efectuat de către polițiștii Capitalei asupra unui autocar ce efectua o cursă internațională de transport persoane către Turcia, au fost descoperite sute de produse contrafăcute. Autocarul a fost oprit pe Șoseaua Giurgiului din București.

„În urma verificărilor efectuate, au fost identificate și ridicate peste 400 de articole îmbrăcăminte și parfumuri prezentând caracteristicile unor produse contrafăcute și purtând însemnele unor mărci protejate pe teritoriul României și pentru care nu s-au putut prezenta documente de proveniență. Valoarea bunurilor indisponibilizate se ridică la suma de 105.000 lei”, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, printr-un comunicat de presă.

În urma anchetei desfășurate de către polițiști, au fost demarate cercetări împotriva a șapte persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrafacere și contrabandă.