Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat că nu crede că Olguța Vasilescu va fi o mireasă care se va lăsa furată, referindu-se la petrecerea nunții lui Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu care va avea loc sâmbătă în comuna Ișalnița, județul Dolj, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Sunt unul dintre invitații colegilor noștri. Sper ca la ora 14.00 să plec și eu spre Craiova. Nu vine nimeni singur, toți mergem perechi. Nu, e mult prea mic (băiatul - n.r.). În primul rând o să duc un buchet mare de flori pentru mireasă și o să le fac un cadou pentru casă nouă. Mă leagă peste 23 de ani de prietenie de Olguța și Cladiu. Suntem în pregătiri. Am anulat în acest week-end toate întâlnirile teritoriale. Am amânat ședințele de alegeri de Iași și Botoșani. Toți colegii mei mergem la nuntă, unde cred că ne vom distra foarte bine”, a afirmat Codrin Ștefănescu, sâmbătă, la Antena 3.

Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă va participa la petrecere și care vor fi miniștrii prezenți la eveniment, Ștefănescu a răspuns: „În primul rând vin colegi și prieteni din partid, nu contează că sunt miniștri, prim-miniștri. E un început, un drum nou, o relație care se consolidează”.

Chestionat dacă va fura mireasa, secretarul general al PSD a replicat: „Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”.

El a adăugat că nu vor fi discuții despre alegerile europarlamentare la petrecere și toată lumea se va bucura de nuntă. Ștefănescu a precizat că toată lumea se va reîntoarce, duminică, în București, deoarece luni și marți vor avea loc întâlniri cu liderii județeni pentru discuții despre strategia de campanie a PSD.

Peste 500 de invitați, între care și președintele PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptați, sâmbătă, la petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu. Evenimentul se desfășoară într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj.