Circulația trenurilor pe magistrala 2, Berceni-Pipera, se desfășoară marţi dimineață cu dificultate, călătorii fiind anunțați prin intermediul difuzoarelor din stații că este vorba despre probleme tehnice. Potrivit Metrorex, problemele au fost provocate de o garnitură care s-a defectat în Piața Victoriei și a rămas blocată temporar.

Aglomeratie la statia Piata VictorieiFoto: Hotnews

Din acest motiv, la stația Piața Victoriei s-a adunat o mulțime mare de călători.

Problemele au fost provocate de o garnitură care s-a defectat în Piața Victoriei și a rămas blocată temporar, potrivit Metrorex. Călătorii au fost rugați să coboare din acel tren.

"Astăzi, 26 martie, la ora 8:15, pe Magistrala 2, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou ce mergea spre Pipera. Călătorii aflaţi în tren au fost debarcaţi în staţia Piaţa Victoriei 1, în condiţii de siguranţă şi au fost preluaţi de celelalte trenuri pentru continuarea călătoriei. În acest moment, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate. În cel mai scurt timp se va circula conform graficului", precizează Metrorex.

Compania mai spune că a făcut demersurile pentru retragerea trenului defect din circulaţie, iar călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii.