Deputatul PSD Florin Iordache susține că referendumul este "o temă parazit" și că președintele Klaus Iohannis face campanie pentru PNL. El l-a ironizat pe șeful statului, spunând că "după ce a gândit un an, mai gândește un an și poate până termină de gândit i se va încheia mandatul".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Referendumul e o temă parazit, care nu are legătură cu alegerile europarlamentare. Președintele e în campanie și susține PNL. Pentru că PNL nu poate să își sustină propria campanie, o face președintele", a declarat Florin Iordache.

El l-a ironizat pe Iohannis, spunând că "după ce a gândit un an, mai gândește un an și poate până termină de gândit i se va încheia mandatul".

Mai mult, deputatul PSD a afirmat, legat de afirmațiile președintelui potrivit cărora PSD a fost un accident al democrației, că un accident al democrației a fost alegerea lui Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a spus, marți, că este ”aproape hotărât” să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, și că alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.