Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, duminică, la Brăila, că este de părere că în ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui să se organizeze și un referendum, transmite Mediafax

HotNews.roFoto: Hotnews

Rovana Plumb a spus, îmtr-o conferință de presă, la Brăila, că este de părere că alegerile europarlamentare de anul acesta sunt mai importante decât oricând li nu ar trebui să se organizeze în același timp cu ele, și un referendum oricare ar fi tema lui.

„Au fost europarlamentari din rândul adversarilor politici care au votat împotriva României. Cunosc decizia Curții Constituționale și cred că în ziua alegerilor nu ar trebuie să existe și un referendum pe orice temă, de orice fel”, a spus Rovana Plumb.

Aceasta consideră că PSD este „cel mai pro-european” partid.

„Consider că atâta timp cât România este o țară europeană, PSD este cel mai pro-european partid, cred că trebuie să lăsăm ziua de 26 mai, ziua în care românii să-și pună votul pe cei care sunt patrioți și pe cei care pot reprezenta România cu cinste în Parlamentul European. Cred că temele pe care trebuie să le abordăm sunt cele europene”, a spus Rovana Plumb.