Un jaf armat a avut loc, duminică dimineața, la o sală de jocuri din centrul Piteștiului. Polițiștii sunt în alertă și încearcă să îi găsească pe cei care au intrat cu fețele acoperite și au amenințat angajații, reușind să fure o sumă importantă de bani, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jaful armat a avut loc după ora 6.00, când două persoane mascate au intrat în sala de jocuri de noroc, iar una dintre ele a amenințat angajații cu o armă. Deocamdată nu se știe dacă arma este una reală, mai spun oamenii legii. Cei care au comis jaful au reușit să plece cu 40.000 de lei.

UPDATE 08.39 Directorul de la Ambulanța Argeș, Marian Hiru, a declarat că un angajat al sălii de jocuri de noroc a suferit un atac de panică, iar altul o contuzie, pentru care s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Surse judiciare au declarat că autorii jafului au amenințat cu arma casiera, iar aceasta ar fi cea care a suferit un atac de panică. În momentul în care un alt angajat a vrut să îi imobilizeze pe cei doi, acesta ar fi suferit o contuzie.

Aceleași surse mai arată că sala de jocuri de noroc are camere de luat vederi, însă deocamdată nu s-a stabilit dacă imaginile sunt relevate sau nu pentru anchetă.

Jaful din centrul Piteștiului a durat mai puțin de un minut, arată aceleași surse, iar unul dintre autori ar fi avut și un topor.