Primarul unei localități din Timiș a fost prins beat la volan. Potrivit imaginilor video postate de presa locală, primarul era în stare avansată de ebrietate, nereușind să prezinte actele cerute de polițistul care făcea controlul.

HotNews.roFoto: Hotnews

În noaptea de joi spre vineri, Mihail Petricaș, primar PSD în localitatea Parța, a fost oprit de un echipaj de Poliție. Se afla la volanul unui autoturism în momentul în care a fost tras pe dreapta pentru control. I-au fost cerute documentele și, întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, le-a răspuns polițiștilor că ar fi băut o bere.

Primarul, în vârstă de 59 de ani, a fost pus să sufle în etilotest, iar rezultatul aparatului a fost de 0,72 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat.

Potrivit imaginilor video postate de presa locală, primarul era în stare avansată de ebrietate, nereușind să prezinte actele cerute de polițistul care făcea controlul. Polițiștii au observat că primarul era ud pe pantaloni, cel mai probabil după ce făcuse pe el.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

"În noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 00.10, polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au oprit pentru control în localitatea Parța un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,72 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat. Șoferul a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.