Bărbatul bănuit că, marți dimineață, a abordat pe o stradă din orașul Galați o fetiță de 10 ani, a dus-o în scara unui bloc și a agresat-o sexual a fost prins la Brăila, transmite Mediafax.

AgresorFoto: IPJ Galati

Potrivit polițiștilor gălățeni, în orașul Brăila a fost prins un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiței din Galați. Acesta va fi condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Galați pentru a fi audiat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, incidentul a avut loc în jurul orei 8.00, pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, unde o fetiţă de zece ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a dus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual.

Semnalmentele agresorului: vârsta 35 - 40 ani, constituţie solidă, ten măsliniu. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă gri, pantaloni din material textil, de culoare maro, iar pe cap purta un fes negru.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la identificarea bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.