Femeia acuzată că a ucis o tânără aruncând-o în fața metroului va face închisoare pe viață. Magistrații Curții de Apel București au menținut decizia primei instanțe de condamnare la închisoare pe viață pentru Magdalena Șerban, iar decizia este definitivă.

Magdalena Serban la metrouFoto: Politia Capitalei

Curtea de Apel București menține decizia de condamnare la închisoare pe viață pentru Magdalena Șerban, femeia acuzată că a omorât o tânără la finalul lui 2017, aruncând-o în fața metroului. Decizia Curții este definitivă, iar cea din primă instanță a fost pronunțată de Tribunalul București, potrivit Mediafax.

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată în 2018, în arest preventiv, de către procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

Ea a fost arestată preventiv la finele anului 2017, după ce a împins două tinere în faţa metroului, una dintre acestea decedând, iar cealaltă reuşind să se salveze la timp. Femeia a fost supusă unei expertize psihiatrice și s-a stabilit că poate răspunde penal.