Cântăreața Andreea Bălan a suferit, luni, un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar unul dintre medicii de la clinica privată unde este internată a declarat, marți dimineață, că, în prezent, aceasta "este stabilă și supravegheată", potrivit agenției Mediafax.

Andreea BalanFoto:

Unul dintre medici de la clinica privată la care este internată cântăreața Andreea Bălan a declarat marți dimineață că în momentul de față ”starea este stabilă și este supravegheată”. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

Luni seară, problemele întâmpinate de artistă în timpul celei de-a doua nașteri au fost confirmate. "În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3,2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei", a comunicat George Burcea, partenerul de viață al artistei.

"Incidentul care s-a petrecut, din punctul de vedere al operației de cezariană, e unul foarte rar, extrem de rar, e unul la câteva zeci de mii de cazuri care se întâmplă", a spus, marți, un reprezentant al clinicii private unde este internată Andreea Bălan.

"Eu vă spun așa: în acest moment, pacienta, starea ei de sănătate s-a ameliorat în timpul nopții. E într-o stare stabilă. A putut fi vizitată de familie și a discutat cu ei. Va fi în continuare monitorizată de echipa medicală. În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista, dar, în momentul de față, starea ei e stabilă. În momentul de față, se află la terapie intensivă. E greu să spui acum. În câteva zile se vor stabili prioritățile dumneaei și în acel moment se va decide când va fi externată", a afirmat reprezentantul instituției medicale.

"Riscuri pot exista, dar, în momentul de față, starea este stabilă și este supravegheată", a mai declarat medicul.

Întrebat dacă poate fi vorba despre o culpă medicală, reprezentantul clinicii a afirmat: "După părerea mea, nu poate fi decât un succes medical".

Pentru Andreea Bălan și George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiță. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în octombrie 2016, când s-a născut Ella Maya.

Andreea Georgiana Bălan, născută în 1984, în Ploieşti, este cunoscută în calitate de cântăreaţă de muzică pop şi dance. A debutat în televiziune în anul 1994, în emisiunea "Ba Da, Ba Nu", și a devenit cunoscută ca membră a duoului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 şi 2001 şi a lansat șapte albume. Formaţia a primit în 2002 patru discuri de platină şi unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute. A lansat în 2002 primul album solo, "Te joci cu mine". Se numără printre cel mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor susținute din 2008 până în prezent.