PNL a postat pe Facebook un colaj video cu declarații ale Vioricăi Dăncilă în care face greșeli gramaticale în timp ce își citește discursurile de pe foi. "Recunoaște - în sfârșit - că spune prostii dacă vorbește liber, dar realitatea ne demonstrează că inclusiv dacă citește de pe foi spune prostii", spun liberalii.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte", a declarat premierul Viorica Dăncilă, luni, în plenul Camerei Deputaților.

De altfel, cu această declarație a premierului începe clipul video postat de PNL.

"Nu doar că Viorica Dăncilă recunoaște - în sfârșit - că spune prostii dacă vorbește liber, dar realitatea ne demonstrează că inclusiv dacă citește de pe foi spune prostii. Să nu fii în stare nici să citești de pe foi, asta înseamnă să fii Viorica Dăncilă! Vă punem la dispoziție, doamna premier, o scurtă selecție a unor prostii pe care le-ați spus, chit că le-ați citit de pe foi!", spun liberalii.

Colajul video conține declarații în care Viorica Dăncilă face greșeli gramaticale în timp ce citește de pe foi, la începutul ședințelor de guvern. Au fost selectate declarațiile în care Viorica Dăncilă spunea "imunoglobină", "Euro 20-20", "orașul medical universal", "Reducem democrația" sau "Banca Monetară".