Proteste au loc în această seară și la Sibiu, Cluj și Timișoara, unde oamenii au pornit în marș pe străzile orașelor, scandând "Magistrați, nu cedați" sau "Abrogați și plecați".

protest sibiuFoto: turnulsfatului.ro

La Sibiu, peste 500 de oameni protestează pe străzile orașului, scandând "Repetenți și infractori/Nu vă vrem conducători, "Rezistăm, nu cedăm", "Abrogați și plecați” și "Liviu Dragnea, Viorica vă așteaptă mititica".

La acestă oră, ei au pornit în marș pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Peste 500 de persoane protestează și la Cluj-Napoca, scandând mesaje împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea, precum și de solidaritate cu magistrații. Un violonist a interpretat Imnul României în fața oamenilor, iar mulți dintre protestatari l-au acompaniat cu vocea, potrivit Mediafax.

Protestatarii s-au adunat pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca și au scandat "Jos Dragnea jos, ești un ticălos”, "La pușcărie, Dragnea la pușcărie”, "Jos mafioții”, "Magistrați, nu cedați”, "Kovesi nu uita, Clujul e de partea ta”, "Justiție, nu corupție!”, "Nu vrem să fim conduși de hoți”, "Anticipate”, "Uniți salvăm toată România”.

Ei au pancarte cu mesaje precum "Justiția pedepsește corupția, nu invers”.

Un violonist a interpretat la vioară Imnul României, cântat cu vocea de cei prezenți.

Și la Timișoara oamenii au ieșit din nou, duminică seară, în centrul orașului, pentru a protesta față de modificările legilor Justiției.Manifestația a început în jurul orei 19.00 în Piața Victoriei, scrie Opinia Timișoarei.

"PSD, ciuma rosie”, "Cinste lor, cinste lor, magistraților!", "Fără penali în funcții publice” sau "La Mulți Ani cu executare!” au fost din nou lozincile strigăte de cei peste 150 de protestatari adunați pe platoul din față Operei din Timișoara.