Liderul ALDE Gorj, Ion Iordache, a avut duminică, la conferința de alegeri a PSD Gorj, o "rugăminte" pentru noua conducere a filialei - "să pună interesele gorjenilor înaintea intereselor de partid". Mesajul l-a înfuriat însă pe Liviu Dragnea, aflat în sală, care a susținut că el nu acceptă "un sfat otrăvit".

PSD alegeri GorjFoto: Hotnews

"Mesajul nostru este o rugăminte pentru noua conducere a PSD (Gorj- n.r.). Îi rugăm să pună și dumnealor interesele gorjelor și apoi interesele partidului, la fel cum și noi vom face, indiferent de riscul politic", a spus liderul ALDE Gorj, Ion Iordache, la conferința de alegeri a noii conduceri a organizației județene, eveniment la care a participat și liderul PSD.

Mesajul liderului PSD l-a înfuriat pe Liviu Dragnea, care l-a avertizat că nu acceptă "un sfat otrăvit".

"L-am ascultat pe domnul președinte de la ALDE și îi răspund foarte ferm - PSD nu a pus și nu va pune nicodată, cel puțin în actuala conducere, interesele de partid deasupra intereselor comunităților locale sau intereselor publice. Nu accept, indiferent de la cine vine, un sfat otrăvit, pentru că nu e cazul, când e vorba de PSD”, a spus Liviu Dragnea.

Deputatul Mihai Weber a fost ales, duminică, președinte al PSD Gorj, iar președintele Consilului Județean Cosmin Popescu este președinte executiv al organizației.

Fostul președinte al PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a fost ales vicepreședinte al organizației. El anunțase în decembrie că vrea să se retragă de la conducerea filialei și că îl va susține pentru postul de președinte al organizației pe deputatul PSD Mihai Weber.