Liviu Dragnea le-a transmis sâmbătă un mesaj foștilor membri ai PSD care au plecat la partidul lui Victor Ponta - "începând de astăzi, o să ne ocupăm de ei". El a spus că o să vorbească despre "câți masoni, câți securiști și ce afaceri se învârt" în Pro România.

Liviu DragneaFoto: AGERPRES

Aflat la Reșița, la Conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin, Dragnea a susținut că fostul lider al filialei, Ion Mocioalcă, nu s-ar simți "confortabil" în Pro România, iar în acest context s-a lansat într-un atac la adresa Pro România și a foștilor membri de partid care au plecat la formațiunea lui Ponta - "partid care este construit, gândit și conceput de securiști".

"Au încercat orice cu noi, să mă închidă, să mă amenințe, mi-au presat copii și îi amenință în continuare, nu a ținut. Și-au dat seama că nu merge numai din interior și au descoperit niște acoperiți care au început să devină dintr-o dată supărați", a declarat Liviu Dragnea.

El a amenințat că se va ocupa de cei care au plecat din PSD și care au trecut la partidul lui Victor Ponta, iar acum fac postări critice la adresa PSD.

"Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva - până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus. Românii vor să știe adevărul”, a susținut Liviu Dragnea.