Preşedintele ALDE Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a accidentat joi o tânără de 27 de ani pe o trecere semaforizată de pietoni pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău, el părăsind şi locul accidentului, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

HotNews.roFoto: Hotnews

IPJ Buzău a precizat că a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Tânăra a suferit multiple traume vertebro-cervicale şi policontuzii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău, Adrian Bunilă, persoana accidentată este stabilă din punct de vedere hemodinamic şi respirator, dar a suferit multiple traumatisme vertebro-cervicale şi policontuzii, iar la acest moment i se fac investigaţii şi după finalizarea acestora se va stabili dacă va rămâne sau nu internată.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a precizat că "în timp ce rula pe Bulevardul Unirii, şoferul în vârstă de 36 de ani a accidentat o tânără de 27 de ani, care traversa pe trecere semaforizată de pietoni".

Potrivit reprezentantului IPJ Buzău, autorul accidentului a părăsit locului accidentului şi ulterior s-a prezentat la spital unde i s-a efectuat testul alcoolscopic, alcoolemia rezultată fiind zero.