Unul dintre membrii clanului Duduianu a fost reținut pentru tentativă de omor după ce, la începutul lunii februarie, a trecut cu mașina, intenționat, peste picioarele unui bărbat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Nicolae Duduianu, în vârstă de 59 de ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

"În această dimineață , Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au făcut două percheziții domiciliare, în București, care vizează principalul suspect într-un dosar privind infracțiunea de tentativă de omor. În seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani care traversa la culoarea verde a semaforului, la intersecția str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroșat de un autoturism care după ce l-a lovit a părăsit locul”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, în urma analizei imaginilor de pe camerele de supraveghere și a audierii unor martor, între pieton și șofer ar fi existat un schimb de replici deoarece cel dintâi ar fi lovit mașina pentru că nu i s-a acordat prioritate pentru a traversa.

"La acel moment șoferul ar fi accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri", mai spune Poliția Capitalei.

Bărbatul de 59 de ani a fost reținut și urmează să fie dus la Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Conform unor surse judiciare, este vorba despre Nicolae Duduianu (zis Pian), unul dintre membrii clanului cu același nume.