Educatoarea din Timișoara acuzată că în primăvara anului trecut și-a înecat fiica de patru ani în încercarea de a se răzbuna pe soț, care voia să divorțeze, a fost condamnată la 18 ani și opt luni de închisoare. Sentința este definitivă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Judecătorii Curții de Apel Timișoara au decis, miercuri, să o condamne pe Oana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a ucis fiica de patru ani pentru a se răzbuna pe soț, la 18 ani și opt luni de închisoare cu executare, pentru omor asupra unui membru al familiei, potrivit Mediafax. Decizia magistraților este definitivă.

Inițial, Tribunalul Timiș a decis, la sfârșitul anului trecut, să o condamne pe educatoare la 12 ani de închisoare cu executare. De asemenea, Oana Neț ar fi trebuit să-i plătească soțului daune morale de 60.000 de euro. Curtea de Apel Timișoara a respins însă, miercuri, această solicitare.

Oana Neţ, o educatoare în vârstă de 38 de ani din Timişoara, şi-a omorât fiica de patru ani în luna martie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care se certase, iar acesta îi spusese că vrea să divorţeze. Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani.