Liviu Dragnea a fost întrebat, luni, dacă a discutat cu ministrul Justiţiei despre ordonanţele promise de acesta şi care nu au fost depuse, răspunsul liderului PSD fiind că el nu va mai vorbi niciodată cu Tudorel Toader pe această temă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Întrebat de jurnaliști când se va rezolva problema ordonanţelor promise și nepromovate de către ministrul Justiţiei, Dragnea a răspuns: "Nu ştiu”.

De asemenea, întrebat dacă a discutat cu ministrul Justiției despre acest lucru, liderul PSD a răspuns: "Am spus de mai multe ori, şi m-aş bucura să mă credeţi - eu pe acest subiect nu mai discut cu domnul Toader niciodată”.

Chestionat dacă are un termen rezonabil până la care aşteaptă ca ministrul Justiţiei să facă ceea ce a promis, Dragnea a spus: "V-am răspuns la întrebare, sincer”.

Liviu Dragnea a mai spus că nu l-a invitat pe Tudorel Toader la şedinţa Comitetului Executiv al PSD de marţi.

Una dintre ordonanțele anunțate de ministrul Justiției, încă din ianuarie, și așteptată de PSD este cea privind repunerea în termen a celor condamnaţi de completuri care ar fi fost nelegal constituite. Ministrul Justiției spunea că în baza acestei Ordonanțe cei care au fost condamnați definitiv de către completuri de judecată nelegal constituite, din 2014 până acum, vor putea face recurs în anulare.