Un certificat de adopție a unui urs este cadoul inedit propus de reprezentanții Sanctuarului din Zărnești, care, din banii adunați în acest fel, au grijă de cei 100 de urși aflați în grijă. Metoda a prins la tineri, mai ales la iubitorii de animale, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Libearty – Bear Sanctuary din Zărnești, județul Brașov, a propus un cadou special pentru Valentine’s Day. Îndrăgostiții pot cumpăra persoanei iubite, un certificat de adopție pentru un urs virtual, iar banii vor fi folosiți pentru întreținerea celor 100 de urși aflați în prezent în sanctuary.

„De Valentine’s oferă-i un... URS virtual! Arată-ți iubirea printr-un gest caritabil! Ajuți și ursul, ai și cadoul perfect, numai bun de dăruit în ziua iubirii: un certificate special Valentine’s”, au scris cei de la Libearty – Bear Sanctuary, pe pagina de Facebook. Practic, reprezentanții sanctuarului, unde sunt îngrijiți 100 de urși, oferă un certificat de adopție virtual.

Paula Ciotlos, reprezentant al sanctuarului, a declarat că această ofertă de Valentine’s Day a prins deja în rândul iubitorilor de animale. „Este un certificat general, nu pentru un urs anume. Nu e prima dată când organizăm așa ceva, dar anul acesta a avut un impact mai mare”, a declarat Ciotlos. Certificatul de adopție este trimis în formă electronică, pe mail și costă 140 de lei. Banii vor fi folosiți pentru întreținerea celor 100 de urși care sunt acum în sanctuarul de la Zărnești. „Este mai ieftin decât certificatul de adopție anuală pe care o avem noi și care costă 60 de euro. Dar la adopția anuală, cei interesați pot alege și ce urs adoptă. Cei mai căutați sunt urșii Jean și Brigidette”, a mai spus Ciotlos.

De asemenea, iubitorii de animale pot cumpăra, tot cu 140 de lei, de Ziua Îndrăgostiților, un certificate de adopție pentru un cățel de la Adăpostul Victory.