Femeia în vârstă de 59 de ani, din localitatea Aluniş, judeţul Mureş, care a fost împuşcată în cap, din greşeală, de unul dintre poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, care a efectuat un foc de armă asupra unui autoturism care nu a oprit la semnal, este în comă, susţine fratele victimei, citat de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"E în comă, şi au scos glonţul din cap. (...) Cred că trei împuşcături au fost dar numai un glonţ a intrat, nu se ştie exact, dar un glonţ a intrat şi exact aici, la ureche şi până la măduva spinării. (...) Era în comă, de aici de la Aluniş era deja în comă, când au dus-o", a spus fratele femeii rănite.

UPDATE 20.06 Informația a fost confirmată de medici. ”Pacienta a fost operată azi-dimineață (sâmbătă - n.r.), s-a reușit extragerea glonțului, iar acum este internată la Secția ATI. Este în comă indusă, intubată, ventilată, iar mâine dimineață (duminică – n.r.) se va face o examinare CT, să vedem situația locală și după aceea se va decide”, a declarat dr. Golea pentru Mediafax.

O femeie din județul Mureș a fost împușcată în zona capului, din greșeală, de un polițist care urmărea un șofer fugar. Victima este în stare gravă, internată la Spitalul Clinic Județean Cluj, în Clinica de Neurochirurgie.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că incidentul s-a produs vineri seara, când un echipaj rutier din cadrul Poliției Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui șofer aflat în trafic. Acesta nu a oprit, însă, continuându-și deplasarea.