O persoană a fost rănită şi patru autoturisme avariate în urma unui accident rutier în lanţ petrecut sâmbătă, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanţa, şoferul uneia dintre maşini, un cetăţean norvegian, dovedindu-se a fi sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), citat de Agerpres.

PolitiaFoto: Politia Romana

"În data de 09.02.2019, ora 12:55, o femeie în vârstă de 62 de ani a condus un autoturism pe strada Bucureşti, dinspre strada Theodor Burada către strada Atelierelor, şi ajungând la intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism (...) înmatriculat în Norvegia şi condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice; rezultat - 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat", a informat IPJ Constanţa.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, maşina înmatriculată în Norvegia a fost proiectată în alte două autoturisme, parcate pe marginea bulevardului.

Şoferiţa implicată în accident a fost rănită uşor, ea fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe de un echipaj SMURD.

"Pe numele cetăţeanului norvegian s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice", a menţionat IPJ.