După ce ambasada Suediei la București a lansat moda de a ironiza declarațiile liderului PSD Liviu Dragnea, a venit rândul misiunii diplomatice a Finlandei să lanseze ironii subtile pe Facebook. Victima nu este însă un politician de la putere, ci Mircea Badea care a fost făcut KO în acest weekend. Fără să facă vreo referire la incidentul devenit viral, ambasada a postat un video amuzant în care arată ce se poate întâmpla atunci când vrei să impresionezi lumea cu abilitățile tale de sportiv.

Mircea Badea, KOFoto: Captura YouTube

În videoclip apare un bărbat care încearcă să joace golf pe un lac înghețat. În momentul în care vrea să lovească mingea, gheața cedează și bărbatul se scufundă, fiind nevoit să treacă la ”proba” de înot pentru a se salva.

Videoclipul este însoțit de mesajul: ”Problemele finlandezilor - Când încerci să-ți impresionezi prietenii cu abilitățile tale în domeniul sporturilor de iarnă”.

Internauții au făcut imediat legătură cu incidentul al cărui protagonist a fost Mircea Badea. Câțiva critică inițiativa ambasadei, dar cei mai mulți transmit felicitări și mulțumiri, comentând că finlandezii au câștigat „meciul” cu ambasada Suediei la capitolul inventivitate.

Mircea Badea a fost făcut KO în doar câteva secunde în revanșa cu „motociclistul” Teodor Tedi Emi, într-un meci care a avut loc sâmbătă într-un mall bucureștean. Înainte de începerea meciului, un spectator se aude strigând „Jos PSD”. După knock-out, sportivul a găsit timp să facă și câteva flotări, înainte ca Mircea Badea să dea semne de revenire.