Dezvăluirile viceprimarului PSD al Capitalei Aurelian Bădulescu potrivit cărora a mințit pentru partid la audierile în cazul protestelor din 10 august arată că suntem tot mai aproape de confirmarea faptului că Liviu Dragnea a orchestrat reprimarea manifestațiilor, spune prim-vicepreședintele liberal Raluca Turcan.

HotNews.roFoto: Hotnews

„PSD a instigat un viceprimar să mintă în declarații de martor în legătură cu violențele de la protestele din 10 August. Suntem tot mai aproape de dovezile care confirmă că Dragnea a orchestrat reprimarea protestelor, prin mâna Ministrului de Interne, Carmen Dan”, a comentat Turcan, pe Facebook.

Ea mai susține că tot ceea ce se întâmplă este o nouă confirmare că „PSD -ALDE se comportă ca un grup infracțional organizat”.

Autodenunțul lui Bădulescu se adaugă declarațiilor primarului general, Gabriela Firea, apoi declarațiilor făcute de prefectul de București, Speranța Cliseru, fostul premier, Mihai Tudose și cine știe câți vor mai urma, mai spune Turcan.

Viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu spune că a fost chemat la Parchet, luni, după ce a declarat că a mințit la audieri în cazul protestului din 10 august, reprimat violent de Jandarmerie. Declarațiile sale au fost făcute în contextul în care PSD București a anunțat miercuri că i-a retras sprijinul politic.

Aurelian Bădulescu a avut delegate atribuțiile Gabrielei Firea în timpul protestului reprimat violent de jandarmi în 10 august.

În două intervenții la Realitatea Tv și România TV, el a susținut că pentru partid a mers „până acolo încât a trebuit să mintă”.