Procurorii au făcut percheziții, luni seară, la sediul Administrației Române a Serviciilor de Trafic Aerian - Romatsa și au ridicat mai multe documente, într-un dosar ce vizează posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanță încheiate cu niște firme de avocatură, au precizat pentru Mediafax surse apropiate anchetei.

Sediul ROMATSAFoto: Agerpres

Potrivit surselor citate, procurorii au făcut percheziții la sediul Romatsa din București într-un dosar ce vizează posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanță încheiate cu niște firme de avocatură, iar anchetatorii au ridicat documente legate de aceste contracte, urmând să le analizeze.

Un secretar de stat din Ministerul Transporturilor și un director din Romatsa, duși la audieri

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, și directorul Departamentului Tehnic-Dezvoltare din cadrul Romatsa, Valentin Cimpuieru, au fost duși de către procurori pentru a fi audiați după perchezițiile de marți de la sediul Romatsa, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

În total, șase persoane au fost duse la audieri. Celelate patru persoane sunt lucrători în cadrul Direcției Juridice a Romatsa.