Poliția din Londra a anunțat arestarea a trei suspecți în cazul uciderii românului Tudor Simionov, în fața unui club, în noaptea de anul nou.

Momentul agresiuniiFoto: Captura video

Primul suspect, în vârstă de 25 de ani a fost reținut după ce s-a prezentat el însuși la sediul poliției din Londra, ieri seară, potrivit dailymail.co.uk.

Un al doilea bărbat, de 20 de ani, a fost arestat la o adresă din nord vestul Londrei, în cursul dimineții, iar un al treilea, de 23 de ani, în Hammersmith, în vestul capitalei britanice.

Suspectul în vârstă de 20 de ani a fost rănit în cursul operaţiunii poliţiei, el fiind prins de "un câine al poliţiei" imediat după ce sărise pe o fereastră şi fugea.

Tudor Simionov, românul care şi-a pierdut viaţa într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România), încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă, era canotor.

Mai exact, a fost primul sportiv român legitimat la Master, medaliat chiar în 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor "veterani", potrivit Mediafax. Ce s-a întâmplat de fapt? Tudor a fost înjunghiat în piept de nişte indivizi fără inimă, chiar la intrarea clădirii Mayfair din Londra, unde avea loc o petrecere privată. S-a luptat, potrivit înregistrărilor cu telefonul oferite de martori Poliţiei, cu nouă agresori înainte de a fi ucis.