Autoturismul unui procuror din Timişoara, parcat pe o stradă ultracentrală din municipiu a ars, marţi dimineaţa, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Autoturism incendiatFoto: ISU Timis

"În jurul orei 6.10 am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism pe strada Colonel Enescu din Timişoara. La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi 6 subofiţeri. Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul s-a propagat la autoturism prin radiaţie de la două tomberoane aflate în apropiere", a declarat marţi purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Potrivit acesteia, în urma incendiului, autoturismul a ars în proporţie de 60%.

La locul intervenţiei s-au deplasat şi echipaje ale poliţiei care face cercetări.

"Cauza probabilă stabilită de ISU Timiş este foc deschis în spaţii deschise. La noi s-a deschis dosar penal in rem, pentru distrugere fără intenţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, incendiul a fost provocat, scrie tion.ro. În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal de distrugere cu autor necunoscut și continuă cercetările.