Procurorii Parchetului Capitalei au clasat dosarul de distrugere din culpă deschis în ianuarie 2017 în urma incendiului care a avut loc în clubul Bamboo din Capitală. 44 de persoane au fost transportate atunci la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au clasat dosarul de distrugere din culpă deschis în ianuarie 2017 în urma incendiului care a avut loc în clubul Bamboo din Capitală, a precizat, pentru Mediafax, patronul clubului, Joshua Castellano.

Cauza fusese deschisă de procurori după ce, pe 21 ianuarie 2017, în club a izbucnit un incendiu puternic, acesta arzând în totalitate. 44 de persoane au fost transportate atunci la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. La operaţiunea de stingere a incendiului au intervenit, timp de peste şase ore, peste 260 de pompieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) anunţa atunci că Bamboo nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, clubul fiind amendat de cinci ori într-o perioadă de doi ani de dinaintea incendiului. Primăria Sectorului 2 a susținut că localul nu avea autorizaţie de funcţionare în timp ce avocatul clubului declara că localul funcţiona legal.