Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda se vor căsători în luna februarie, iar nașii acestora vor fi fostul primar din Ișalnița, Ovidiu Flori, care și-a pierdut mandatul după ce a fost declarat incompatibil, și soția acestuia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cei doi politicieni se vor prezenta în faţa ofiţerului de stare civilă în luna februarie, urmând ca în martie să se cunune religios. Naşii acestora sunt Ovidiu şi Larisa Flori, scrie lupamea.ro.

Ovidiu Flori este primar al comunei Ișalnița. În luna iunie instanța supremă a decis că el își pierde mandatul, fiind declarat incompatibil, însă nu a fost emis un ordin de prefect în acest sens. Agenția Națională de Integritate îl declarase incompatibil pe primarul din Işalniţa în mai 2015, deoarece era și administrator la o firmă deținută de Primărie. Pentru o scurtă perioadă, Ovidiu Flori a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în Guvernul Grindeanu, renunţând în această perioadă la primărie. El şi-a recâştigat mandatul de primar la alegerile parţiale din vara anului 2017.