Începând din această seară și până vineri seara, în Capitală, temperaturile vor fi aproape de zero grade Celsius, vântul va bate destul de puternic, iar precipitațiile, în special sub formă de lapoviță, vor crea condiții de polei și ghețuș, arată prognoza specială pentru București a Administrației Naționale de Meteorologie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Intervalul miercuri, ora 20.00 - joi ora 08.00 Temporar va ploua slab, iar vântul se va intensifica treptat, astfel că dimineața va atinge la rafală viteze, în general de 40...45 km/h, favorizând în unele cartiere formarea poleiului sau a ghețușului. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad.

Joi ora 08.00 - vineri ora 08.00 În cea mai mare parte a intervalului, vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze la rafală în general de 50…55 km/h, va ploua (în jur de 6…12 l/mp) și temporar, mai ales la periferia orașului, probabilitatea de apariție a poleiului sau a ghețușului va fi ridicată. În dimineața zilei de vineri, 25 ianuarie, vântul va diminua în intensitate – rafale în jur de 35…45 km și este posibil să se semnaleze precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 1 grad, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

Vineri ora 08.00 - ora 20.00 Temporar vor mai fi precipitații, dar slabe cantitativ, cel mai probabil sub formă de lapoviță și ploaie, îndeosebi dimineața, când vor mai fi condiții de polei sau ghețuș. Vântul va sufla cu rafale de până la 40...45 km/h. Temperatura aerului va crește ușor și treptat de la valori în jurul a 0 grade dimineața spre 2 grade, în seara zilei de vineri.