Cursurile sunt suspendate marţi în patru unităţi de învăţământ - două școli generale și două colegii - din sectorul 2 din capitală din cauza frigului din clase. De asemenea, peste 50 de blocuri din același sector au rămas fără căldură și apă caldă, din cauza unei noi averii la RADET.

HotNews.roFoto: Hotnews

Șeful Inspectoratului Şcolar Bucureşti, Marian Banu, a declarat pentru Agerpres că este vorba despre Colegiul "Emil Racoviţă", Colegiul "Iulia Hasdeu", Şcoala gimnazială nr. 56 şi Şcoala gimnazială nr. 85.

Potrivit acestuia, la Şcoala nr. 190 din Sectorul 4 programul a fost modificat din acelaşi motiv.

De asemenea, 56 de imobile, majoritatea blocuri de locuințe din același sector, mai exact de pe Șoseaua Mihai Bravu, au rămas fără căldură și apă caldă, din cauza unei noi avarii la RADET.

Furnizarea căldurii și apei calde este oprită încă de luni, iar regia de termoficare estimează că avariile ar putea remediate marți, în jurul orei 18.00.

MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unei minți sănătoase. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Educație!