Bogdan Bănică, polițist criminalist și vicepreședinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, scrie ironic, pe Facebook, că după ce a văzut cât câștigă un infirmier și-a cumpărat găleată cu mop.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițistul a postat duminică pe pagina sa de Facebook fluturaşii de salariu din care rezultă că un infirmier debutant câştigă lunar 3.595 de lei, în timp ce un polițist cu zece ani vechime are un salariu de 3.113 lei.

El comentează, ironic, că, și-a cumpărat o găleată cu mop și că, după 20 de ani, crede că pune trusa criminalistică în cui.

Polițistul are un mesaj și pentru conducerea Ministerului de Interne.

"După vreo postare mai "acidă", secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor. DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. Și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții", mai scrie Bogdan Bănică.