Liderul PMP Eugen Tomac se întreabă dacă există un plan concertat al liderului PSD, Liviu Dragnea, de a muta din nou România sub sfera de influență a Moscovei, în contextul în care apar informaţii că Rusia şi-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Mării Negre, în apropiere de Ucraina.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un mesaj postat pe Facebook și intitulat "trădare sau doar prostie crasă?", Eugen Tomac vorbește despre blocarea achiziției de corvete de către "Guvernul păpușat de Dragnea", despre atacarea în contencios a prelungirii mandatului Șefului Statului Major al Armatei și despre criza energetică generată de PSD-ALDE, în condițiile în care România importă masiv gaz rusesc vândut de Gazprom.

Liderul PMP vorbește și despre "escala" la Moscova a ministrului Finanțelor, "vinovat de căderea fabuloasă a Bursei de la Bucureşti", și despre participarea președintelui CCR Valer Dorneanu la o ceremonie a Curții Constituționale a Federației Ruse, urmată de decizii controversate la Bucureşti.

El se întreabă dacă toate acestea sunt simple coincidenţe sau "există un plan concertat al lui Dragnea prin care România să fie mutată din nou în sfera de influenţă a Moscovei".

Tomac își încheie postarea cu un post scriptum în care spune că dacă aștepta după PSD România nu ar fi avut nici până acum scutul de la Deveselu.

Reacția liderului PMP vine în contextul informațiilor că Rusia a instalat sisteme de rachete nucleare pe litoralul Mării Negre, în apropierea frontierei cu Ucraina, conform unor imagini prin satelit obţinute de firma israeliană ImageSat International, informează postul american de televiziune Fox News.