Șeful Serviciului Permise și Înmatriculări Hunedoara, Sebastian Ovidiu Martin, a fost bătut de cinci persoane, pe stradă, la Deva, în timp ce își plimba câinele. Bărbatul ar fi fost lovit de mai multe ori în cap, apoi târât pe zăpadă, iar Poliția a deschis dosar penal, scrie ziardehunedoara.ro.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Incidentul a avut loc luni noapte, pe strada Mărăști, aflată între Poliția Județeană și spitalul din Deva, iar victima este comisarul șef Sebastian Ovidiu Martin, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări (SPCRPCI), instituție aflată în subordinea Prefecturii.

Sebastian Martin (54 de ani) ieșise să își plimbe câinele, iar cinci indivizi au aruncat cu bulgări de zăpadă în animal, după care l-au luat la bătaie pe comisar. El ar fi fost lovit de mai multe ori în cap, apoi târât pe zăpadă, iar la fața locului au fost chemați polițiștii, prin 112.

"În urma apelului efectuat prin 112 de către soția victimei, ne-am autosesizat și am deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Se fac cercetări pentru identificarea și prinderea autorilor. Bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat, este în afara oricărui pericol. Deocamdată, persoana vătămată nu a depus plângere, aceasta putând fi formulată în termen de 90 de zile de la data producerii faptelor. Dacă plângerea nu va fi depusă, dosarul va fi clasat. Pentru infracțiunea de lovire și alte violențe pedeapsa poate fi o între trei luni și doi ani de închisoare sau amendă”, a precizat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Conform prefectului județului Hunedoara, Fabiu Kiszely, comisarul șef nu se va prezenta toată săptămâna la serviciu.