Doi tineri din Ploieşti au fost amendaţi de poliţişti după ce s-au dezbrăcat şi au simulat o ceartă în trafic. Ei au blocat două intersecții, s-au înjurat, iar la un moment dat unul dintre ei s-a dezbrăcat în mijlocul străzii, a rămas doar în chiloți și s-a urcat pe capota mașinii. Polițiștii spun că cei doi ar fi vrut să facă o farsă pentru a vedea reacția celorlați șoferi.

farsaFoto: Captura

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Ploieşti, un echipaj a observat la intersecţia străzilor Şoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploieşti două mașini care blocau intersecţia. Unul dintre șoferi a coborât din mașină în geacă, dar fără pantaloni, doar în chiloți, iar cel de-al doilea s-a dezbrăcat și el, în mijlocul străzii, și, rămas doar în chiloți, s-a urcat pe capota mașinii. Şoferii acestora au coborât din maşini îmbrăcaţi numai cu lenjeria intimă şi s-au luat la ceartă.

Cei doi bărbați, de 22 şi 29 de ani, ambii din Ploieşti, au fost amendaţi cu 200 lei fiecare, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Ploieşti, citați de Mediafax. De asemenea, a fost deschis şi un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi punerea de obstacol în trafic.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că cei doi au făcut acelaşi gest şi într-o altă intersecţie din Ploieşti, în zona Caraiman.

"Unul dintre tineri a fost depistat la domiciliu, adus la secţie şi sancţionat contravenţional cu 200 de lei. Celălalt nu a fost depistat, dar a fost citat procedural pentru a se prezenta la secţie azi (vineri n.r)”, a afirmat Popescu.

Din primele cercetări, gestul tinerilor ar fi fost o farsă, în sensul în care au simulat cearta şi s-au dezbrăcat pentru a vedea cum reacţionează ceilalţi şoferi.