Filosoful Mihai Șora postează o fotografie în care apare probând o pereche de mănuși de box și anunță că este pregătit pentru mitingul de joi seară de la Ateneul Român, în timpul ceremoniei de lansare a președinției României la Consiliul Uniunii Europene, la care vor lua parte liderii europeni.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mihai Șora povestește, pe Facebook, că, aflându-se într-un magazin pentru a-și căuta o haină potrivită pentru "drumețiile" lui bucureștene, a descoperit o pereche de mănuși de box, pentru că "nimic nu e întâmplător".

Filosoful, nelipsit de la mitingurile antiguvernamentele din ultimii doi ani, le dă din nou întâlnire românilor la protestul anunțat pentru joi seară la Ateneul Român.

"Ieri am fost într-un magazin să caut o haină potrivită pentru drumețiile mele bucureștene și – nimic nu e întâmplător – am dat peste această superbă pereche de mănuși: foc și pară. Ne vedem diseară. Nu uitați căciula, ghetele, fularul", a scris Șora.

Cu o zi în urmă, Mihai Șora scria, pe Facebook, că dorința sa "în anul de grație douăzeci nouăsprezece" este să scăpăm de ei, de "clica" aflată astăzi la putere, care "a dat atâtea dovezi de netrebnicie, de jaf și prostie, de necunoaștere ori disprețuire a categoriilor morale". El mai spunea că Europa ne prinde, astăzi, pe picior greșit, cu oamenii cei mai răi aflați la putere - "accidente ale României recente, nefericite întâmplări de care, odată și-odată, vom scăpa".