O tânără de 18 ani din Ploiești a fost transportată la spital, miercuri seara, aceasta fiind rănită după ce geamul din spate al autobuzului în care se afla s-a desprins, iar fata a căzut pe carosabil, relatează Mediafax. Polițiștii au deschis o ancheta în acest caz. Cercetări fac și reprezentanții firmei de transport public.

Autobuze PloiestiFoto: Hotnews

Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță, a declarat că medicii au fost solicitați după ce, în zona centrală a municipiului Ploiești, o fată de 18 ani a căzut dintr-un autobuz după ce geamul s-a desprins. Tânăra a suferit răni la cap și la spate, fiind dusă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

La rândul său, directorul societății transport călători Ploiești, Nae Alexandri, a spus că incidentul s-a petrecut imediat după ce autobuzul a plecat din stație.

„Este ceva ciudat. Șoferul mi-a spus că după ce a plecat din stație s-a trezit cu două tinere care au venit la el și au spus că o fată a căzut cu geamul din spatele autobuzului. Distanța dintre canapele și geamul respectiv este de aproximativ 30 centimetri. Este prima oară când pățim așa ceva, să se desprindă geamul. Cazul este în cercetare. Ciudat este că imediat cele două fete au dispărut. Ori au îmbrâncit-o și s-a spart geamul, ori fata s-a sprijinit și geamul chiar s-a desprins”, a declarat Alexandri.

Polițiștii sunt la fața locului și au deschis o anchetă. Din primele cercetări, se pare că tânăra ar fi stat pe banchetă când s-a produs incidentul.