Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă ninsori în următoarele zile în București, precizând că stratul de zăpadă va ajunge la 6-10 cm, notează Mediafax. Temperaturile vor fi între -3 grade şi 1 grad Celsius.

Ninsoare in CapitalaFoto: Hotnews

Potrivit prognozei speciale pentru municipiul București realizate de meteorologi, în noaptea de miercuri spre joi, vremea în Capitală va fi în general închisă și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare.

Stratul de zăpadă nou depus va fi, în general, de 6-10 cm. Vântul va sufla slab și moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h. Temperatura minimă va fi de -2...-1 grade Celsius.

ANM mai informează că atât în cursul zilei de joi, cât şi în noaptea de joi spre vineri, vremea va fi în general închisă, cu precipitații.

"Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie, ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri, grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12-16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi între -3 şi -1 grade", se arată în informarea ANM.

Vineri, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă, anunţă ANM. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.