Persoana care a fost lovită, joi, de o garnitură de metrou, la aproximativ 50 metri de peron, în galeria subterană din stația Piața Romană, a murit, potrivit ISU București-Ilfov. Circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată pe Magistrala 2 de metrou din cauza accidentului între orele 15:00 și 16:30. Metrorex transmite că ar putea fi vorba de o tentativă de suicid.

Metroul din CapitalaFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au transmis că persoana lovită de metrou a murit. Din cauza rănilor, medicul SMURD nu a putut determina sexul victimei, scrie Mediafax.

UPDATE 16:40 - Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal pe Magistrala M2.

---

„Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând cu ora 15:00, circulația Circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2 de metrou”, transmite compania.

„Reorganizarea este făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatorii Metrou pentru a acorda primul ajutor”, potrivit Metrorex care precizează că între Piața Universității și Piața Victoriei a fost scoasă de sub tensiune magistrala pentru a se putea interveni pe linie.

Astfel, trenurile circulă între Universitate și stația Berceni, precum și între Piața Victoriei și Pipera.