O nouă zi de aglomerație, joi, pe Valea Prahovei, unde se circulă în coloană atât pe sensul spre munte, cât și spre Ploiești. Între Predeal şi Buşteni, mașinile înaintează cu aproximativ 10 kilometri la oră.

Coada in trafic pe Valea PrahoveiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunță că la această oră, din cauza numărului mare de mașini care se îndreaptă spre munte, este aglomerație în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Cornu de Sus şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov. De asemenea, traficul este intens şi pe sensul de mers către Ploieşti, între Predeal şi Buşteni, unde s-a format o coloană de mașini care înaintează cu aproximativ 10 kilometri la oră.

Șoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să nu facă depăşiri riscante. De asemenea, pentru a evita aglomeraţia, şoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A: Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.