Un tren aparţinând operatorului privat Regio Călători, în timpul manevrei de regarare de la linia 5 la linia 6, efectuată marţi seara în Gara de Nord, a lovit parapetul de la capătul liniei 6, iar vagonul de semnal a deraiat de o osie, informează CFR SA, potrivit Agerpres.

Incident in Gara de NordFoto: Captura Digi 24

Potrivit sursei citate, în urma incidentului nu s-au înregistrat persoane rănite, iar traficul celorlalte trenuri care urmau să sosească sau să plece din Gara de Nord nu este afectat.

"În jurul orei 20:35, în staţia Bucureşti Nord, în timpul manevrei de regarare a trenului 16037 Regio Călători, de la linia 5 la linia 6, trenul a lovit parapetul de la capătul liniei 6, iar vagonul de semnal a deraiat de o osie. Incidentul va fi anchetat de organele abilitate, care vor stabili cu exactitate cauzele producerii acestui eveniment feroviar", se arată într-un comunicat remis AGERPRES de către CFR SA.

Conform informaţiilor de pe site-ul Regio Călători, trenul 16037, care urma să plece spre Braşov, din Gara de Nord, la ora 20:52, a fost anulat.

Operatorul privat a informat că va restitui călătorilor banii pe biletele de călătorie.