Constănțeanul care în prima zi a anului a provocat un accident rutier și apoi a coborât de la volan complet dezbrăcat a fost lăsat fără permisul de conducere de către polițiști. Ei au întocmit pe numele său și un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

barbat dezbracatFoto: replicaonline.ro

Polițiștii așteaptă acum ca medicii să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, citați de Mediafax, deși în urma accidentului singura persoană rănită ușor a fost chiar bărbatul, conform legii pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, el este cercetat și pentru distrugere, după ce mașina pe care a condus-o a lovit o mașină parcată, în urma accidentului fiind distrus parțial și gardul unui imobil.

În plus, deși au constatat că bărbatul nu consumase alcool sau droguri, polițiștii i-au suspendat și carnetul de conducere.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Constanța, pentru evaluare, medicii urmând să decidă dacă în momentul comiterii faptei avea sau nu discernământ și dacă se recomandă internarea sa într-un sanatoriu de psihiatrie.

Accidentul a avut loc marți dimineață în Constanța, iar bărbatul, în vârstă de 36 de ani, le-a oferit polițiștilor și martorilor o surpriză - a ieșit din mașină complet dezbrăcat.