O tânără a fost filmată în timp ce încearcă să dea foc steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor. Organizația UDMR precizează că va depune plângere la Poliție luni dimineață, informează Mediafax.

Incident UDMR Foto: Captura video

În imagini apare o tânără care încearcă să dea foc cu o brichetă steagului Ungariei, arborat lângă sediul UDMR Bihor. Persoana care o filmează reușește să o convingă pe tânără să renunțe la aprinderea steagului. Imaginile au fost postate duminică pe Facebook de către organizația UDMR Bihor, care susține că au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Reprezentanții organizației scriu: ”Unii nu sunt capabili să convieţuiască în pace”. Potrivit acestora, tânăra a încercat să dea foc steagului ungar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma.

De asemenea, reprezentanții UDMR Bihor susțin că în ultimele patru luni s-au înregistrat patru incidente legate de steagul Ungariei și au depus de fiecare dată plângeri oficiale. Zona are supraveghere video, însă Poliția nu a cerut vreo înregistrare, susține aceeași sursă, astfel că nici autorii nu au fost prinși. Reprezentanții UDMR Bihor au pregătit plângerea și în acest ultim ca și susțin că o vor depune la Poliție luni.