Primăriile marilor oraşe au pregătit pentru localnici şi turişti petreceri în aer liber de Revelion, unele doar cu focuri de artificii, altele cu concerte ale unor trupe şi artişti cunoscuţi. Programul din marile orașe, potrivit Mediafax:

RevelionFoto: USER UPLOADED

Arad – ora 22.00, Piața Revoluției, concerte susținute de trupa Fantezia, Kamelia și Goombay Dance Band, o trupă de origine germană. La miezul nopții este programat și un show de artificii.

Baia Mare – ora 22.30, concert în Piața Libertății susținut de trupa Compact și Anna Lesko, urmat la ora 0.00 de focuri de artificii.

Brăila - Pe platoul de la Palatul Administrativ vor cânta AMI și artiști locali, iar la miezul nopții vor fi artificii.

Buzău – ora 19.00, printre cei care vor concerta în noaptea dintre ani în Piața Dacia se numără trupa Voltaj, Alessia sau Liviu Teodorescu & Band.

Brașov - Piața Sfatului rămâne locul de întâlnire al brașovenilor și turiștilor, în noaptea de Revelion. Spectacolul va începe la ora 22.30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului „maramureșan“, Suzana și Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică și s-a stabilit în România, iar în jurul orei 23.45 va începe show-ul Phoenix. Trupa își va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an și va continua după focul de artificii.

Bistrița- cu începere de la ora 22.30, spectacol susținut de Lora.

Botoșănenii sunt așteptați în Piața Revoluției din oraș să petreacă Revelionul în aer liber, Primăria organizând concerte de muzică ușoară și populară, foc de artificii. ”Concertele vor începe de la ora 20.00 și se vor termina la ora 1.30. Avem mai mulți invitați, între care Adda&Band, Paula Seling, Iustina Irimia, Simona Mazăre, Lorena Dupu - Fetele din Botoșani, Shift, Francisca, DJ/MC-80` Music. Vor fi și urători”, au spus reprezentanții Primăriei Botoșani.

Cluj-Napoca, începând cu or 22.00, în Piața Unirii vor concerta Hora, Cargo și Arpy&Zip Band. Focul de artificii de 15 minute se va organiza în Piața Avram Iancu la miezul nopții, după care vor fi distribuite 700 de sticle cu șampanie de către Primăria Cluj-Napoca.

Craiova – ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universității din Craiova, va fi organizat un spectacol susținut de Adrian Sână & Band. Pe scenă va urca apoi Smiley, aproape de miezul nopţii, după care va avea loc focul de artificii.

Constanța - Spectacolul va începe la ora 19.00, se va încheia la ora 1.00 și va fi susținut de Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek și DJ Slimboy. La trecerea dintre ani, cei prezenți vor admira un spectacol de artificii.

Focșani - ora 19.30 vor cânta Ansamblul Folcloric Țara Vrancei, Geta Postolache, Laura Lavric, Iuliana Beregoi și Datina. La ora 22.00 va fi Anda Adam și apoi Bug Mafia. Înainte de miezul nopții va fi concert Opus, o trupă din Austria. La miezul nopții vor fi artificii și lasere. După miezul nopții Ro-Mania, iar programul special de revelion se va încheia la ora 01.00.

La Iași, concertul dedicat Revelionului va avea loc în Piața Palatului Culturii, iar în cadrul evenimentului vor cânta Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică, DJ Sava și Annes.

Oradea – ora 23.00, concert în Piața Unirii cu Alessia JJ Gerardi & Fracassoni din Italia. La miezul nopții va avea loc un foc de artificii.

La Pitești, în Piața Primăriei, vor urca pe scenă Alexandra Ungureanu și Alina Eremia, și va fi și un foc de artificii.

Reșița – ora 22.00, spectacol în centrul orașului susținut de Mar’s Studio, Melmac Riders, din Serbia, și Keo. La ora 00.00 este programat un joc de artificii.

Sibiu – ora 22.00, în Piața Mare vor concerta cei de la The Noise. Programul va continua cu muzică rock în interpretarea binecunoscuților sibieni de la Riff, iar în ultima oră din an va cânta Ștefan Bănică & Band. Ora zero a noului an va fi marcată de un spectacol de artificii, apoi pe scenă vor urca olandezii de la BZN.

Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 23.00, pe scena situată în faţa Teatrului ”Tamási Áron”, vor urca Trupa Coco din Braşov, care va aduce ritmurile rock la Sfântu Gheorghe. La miezul nopţii va avea loc focul de artificii, după care pe scena Revelionului urmează trupa Vincze Lilla és Barátai, din Ungaria. După aceea, de la ora 1.00, va avea loc al doilea foc de artificii.

La Slatina vor concerta Iris, Elena Ionescu, Nicoleta Oancea și formația sa. Primul concert va începe la ora 21.45, iar spectacolul se va încheia imediat după miezul nopții.

Timișoara - ora 18.30, în Piața Victoriei din Timișoara, unde Primăria a pregătit un spectacol susținut de Sean Norvis, Kamelia, trupa Box Office, Basska și Subcarpați.

Târgu-Jiu - ora 22.00, în Piața Prefecturii, concert susținut de The Dreamers și Eneli, după care va avea loc focul de artificii. Autorităţile vor oficia, după miezul nopții, cinci căsătorii de Revelion, la Poarta Sărutului, din Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu.

În Târgu-Mureș, cu începere de la ora 21.00, pe scena amplasată în Piața Victoriei vor concerta: DJ Andrei Chelbezan, Kállay Saunders Band și Inna. La miezul nopții va fi organizat un spectaculos foc de artificii.

În Teleorman nu se organizează concerte, populația urmând să se adune în centrul orașelor din județ - Alexandria, Zimnicea, Turnu Măgurele, Videle, Roșiorii de Vede - și să ciocnească un pahar cu șampanie cu primarii. Angajații primăriilor de orașe susțin că fundalul muzical va fi asigurat de un sistem de sonorizare cu boxe, care vor difuza muzica adecvată focului de artificii.