Traficul este aglomerat, sâmbătă dimineață, pe DN1 Ploieşti- Braşov - Valea Prahovei -, pe sensul de urcare către munte.

Trafic blocat in CapitalăFoto: AGERPRES

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Valea Prahovei, în zona Comarnic și în stațiunea Buşteni.

De asemenea, Infotrafic anunță că traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 1 Cluj-Napoca - Huedin, la intersecţie cu DJ 108C, în afara localităţii Leghia, judeţul Cluj, unde a avut loc un accident. Accidentul s-a produs în urma unei pătrunderi pe contrasens, fiind implicate două autoturisme, și s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Pe celelalte artere rutiere principale, precum Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti şi DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu, nu sunt semnalate probleme de fluenţă, precizează Infotrafic.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren pentru dirijarea circulaţiei, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia de la condus.