Poliția Caraș-Severin face verificări după ce un polițist din orașul Caransebeș a apărut în videoclipul unei manelist, realizat pentru melodia intitulată “Aici e mafia”, transmite Mediafax.

ManelistiFoto: Captura YouTube

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, joi că se fac verificări pentru a se stabili dacă un polițist din orașul Caransebeș a comis o abatere disciplinară. Asta după ce pe Internet a apărut, în urmă cu câteva zile, un videoclip pentru melodia “Aici e mafia”, interpretată de solistul Florin Mitroi.

În filmare apare și un polițist de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Caransebeș, îmbrăcat în civil și care, potrivit reprezentanților IPJ Caraș-Severin, era în timpul liber în momentul în care a fost realizat videoclipul.

“Se fac verificări sub aspectul existenței sau inexistenței vreunei abateri disciplinare. Pot confirma că este vorba de un polițist de la Caransebeș, angajat la Biroul Rutier, care a declarat că era în timpul liber în momentul realizării videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a afirmat Dinu Nicorici.