FCSB are un nou antrenor, în persoana lui Mihai Teja. Gigi Becali a dezvăluit azi, că a avut 3 nume pe listă: Dan Alexa, Edi Iordănescu și Mihai Teja.

Mihai StoicaFoto: Digi Sport

Printre altele, finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit cum a reacționat MM Stoica în momentul în care a aflat că Mihai Teja este alesul.

"Eu doar îl consult când iau deciziile, deciziile nu le iau după el. Dar aici a fost... Dan Alexa a spus că vrea să țină legătura cu el direct, fără intermediar, nici măcar nu a pronunțat numele lui MM Stoica, dar s-a referit la MM. (...) MM nici măcar nu a îndrăznit, pentru că după ce Dică a plecat, în seara aia, i-am zis lui MM că o să mă gândesc, că nu pun antrenor repede. Iar el l-a înțeles și m-a simțit în voce că sunt foarte ferm: să nu te bagi și să nu-ți dai cu părerea dacă nu ți-o cer și vei afla care este antrenorul. El a înțeles. Hai, la revedere. Eram atât de supărat. Și atunci a înțeles și nu a îndrăznit măcar să spună un cuvânt, ca să nu mă supere. Dar eu vă repet, mi-am dat seama că nu îl vrea pe Dan Alexa din modul cum a izbucnit în lacrimi când i-am spus de Mihai. A zis: „Plâng. Băi, Gigi, mi-ai spus să nu mă bag, de la început, dar nu-l voiam pe Alexa.” Și acum el plângea că nu mai e Alexa, de bucurie, nu că de ce îl pun pe Mihai", a declarat Gigi Becali.

CITESTE CONTINUAREA PE DIGISPORT